Datamigraties en koppelingen

Of het nou rechtstreeks van database naar database moet of met behulp van GET-connectors: voor al je migraties en koppelingen ben je bij ons aan het juiste adres. Automatiseren is ons handelsmerk. Niet alleen bij eenmalige migraties maar ook bij structurele koppelingen binnen je bedrijfsproces.

Realtime of gepland

Elk bedrijfsproces is weer anders. Verschillende soorten bedrijfsprocessen vragen dan ook om verschillende soorten koppelingen: soms is een realtime koppeling met behulp van een API noodzakelijk, soms wordt de voorkeur gegeven aan een geplande taak die elke nacht uitgevoerd wordt. In alle gevallen houden we consequent het doel voor ogen gehouden: het minimaliseren van handwerk.

Ontdubbelingen

Bij het samenvoegen van datasets dienen dubbele records geëlimineerd te worden. Om ervoor te zorgen dat enerzijds alle records afdoende worden ontdubbeld, maar tegelijk alle data behouden blijft, hebben we diverse controlemechanismes gebouwd die ‘verdachte patronen’ identificeren. Deze mechanismen zetten we bijvoorbeeld in bij crediteuren- en debiteurenbeheer. Denk aan de ontdubbeling van BSN, IBAN of postcode-huisnummer combinaties. Al deze patronen kunnen mogelijk problemen veroorzaken wanneer ze in de crediteuren- of debiteurenadministratie terechtkomen.

Gerealiseerde migraties en koppelingen

In de loop der jaren hebben we al vele migraties en koppelingen gerealiseerd voor talrijke klanten. Een overzicht (-> voor migraties / samenvoegingen, <-> voor koppelingen):

Meer weten? Of heb je een vergelijkbare vraag? Neem contact met ons op!