Een analyseplatform voor rapportage en sturing op zorgkwaliteit, waardoor je als zorgorganisatie volledig in control bent. Self-service BI met behulp van Qlik Sense® voor PlanCare.

Rapportages en processturing

Open Steps heeft een volledige omgeving ontwikkeld voor inzicht in de zorgkwaliteit van je verpleeg- en verzorghuis, gebaseerd op je eigen ECD. Denk hierbij aan MIC-meldingen, vrijheidsbeperkende maatregelen (Zorg en Dwang), risicokaarten, clientplannen / zorgarrangementen / zorgplannen, SNAQ en nog veel meer. Maar ook detailinformatie en statistieken over instroom en doorstroom, wachtlijstbeheer of het cliƫntportaal. Maak eenvoudig de periodieke rapportages op het gebied van zorgkwaliteit om periodes te vergelijken en besluitvorming te vereenvoudigen.

Analyse in de vrije zone

Bespeur trends binnen je zorgorganisatie om adequaat te kunnen reageren op ontwikkelingen op het gebied van zorgkwaliteit. Eenvoudige filtering, vrije zoekmogelijkheden in tekst en visualisaties en indien gewenst zelfs het eenvoudig aanpassen of uitbreiden van de dashboards behoort tot de mogelijkheden. In een omgeving waarin elke dimensie met elke andere dimensie geassocieerd kan worden is het een kwestie van inzoomen en uitzoomen om de verbanden te ontdekken. Filter op outliers en zie de bijbehorende verbanden helder worden. Hiermee krijg je als zorgorganisatie nog meer inzicht in je bewonerspopulatie.

De organisatie in control

Inzicht in je zorgkwaliteit is van essentieel belang om je zorgorganisatie gezond te kunnen houden. Ook voor de externe verantwoording naar de Inspectie Gezondheidszorg, het zorgkantoor en de gemeentes bieden de dashboards alle benodigde handvatten. Door geen energie meer te hoeven steken in het verzamelen van de informatie kan je je als zorginstelling weer richten op dat waar je voor staat: het leveren van hoogstaande zorg.

Meer weten? Neem contact met ons op!

In samenwerking met